Terug naar de voorpagina login | contact
SMS-Oplossingen SMS-Maatwerk Software Partnership Onze SMS-Producten Wholesale-SMS SMS API Referenties SMSHosting
  Over SMSHosting
 
 

smshosting - de sms-provider die meer doet!

In Nederland zijn er maar een paar bedrijven die een eigen platform hebben en zich richten op bedrijfs- en tijdkritisch SMS. Het Mobile Dialogue Platform™ van SMSHosting heeft 'carrier grade' SMS-connecties met meer dan 200 telecom netwerken over de wereld. SMS-resellers of Free SMS-providers daarentegen verzenden uw SMS-verkeer via derde en soms wel meerdere schakels, ook naar Nederland. Dit is onveilig, onbetrouwbaar en zeker niet duurzaam!

Waar we in uitblinken?
We gaan net dat stapje verder voor onze klanten en partners dan de rest. We kunnen dat omdat we niet begrensd zijn door techniek. Zo kunnen we vrij meedenken met de klant die dat wenst, immers om succesvol SMS te kunnen inzetten is een naadloze aansluiting op bestaande werkwijze noodzakelijk. Daar hebben we al meer dan 10 jaar ervaring mee, in bijna alle branches. Deze branchespecifieke kennis op gebied van mobiel en SMS is voor onze klant van grote waarde.

Zeven verschillen tussen SMSHosting en de concurrentie:


Proactieve monitoring 24/7/365
Ons platform biedt zekerheid voor elke klant, van groot tot klein. Aangezien SMSHosting in de afgelopen 10 jaar alleen gericht heeft gewerkt aan een eigen SMS-platform weten we alles van de techniek en kennen ons SMS-platform als geen ander. We kunnen dus snel en adequaat handelen. Wij willen namelijk graag uw supportvraag al oplossen voordat u deze kenbaar heeft gemaakt. Fanatieke service en support noemen we dat!


Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) & data beveiliging
SMSHosting garandeert, als enige in de markt, samen met de telecom providers dat uw gegevens beveiligd en rechtmatig worden verwerkt. En bovendien niet onnodig worden verzameld of verwerkt.

Artikel 13 (Wbp) stelt onder andere dat u als verantwoordelijke, passende technische maatregelen ten uitvoer moet (laten) brengen om beveiliging, verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking te voorkomen. Daarnaast dient u te voorkomen dat een onnodige verzameling en verdere verwerking van persoonsgegevens plaats vindt.

Cheap & free providers verwerken en verspreiden uw persoonsgegevens (zoals mobiele nummers & SMS-inhoud) aan 3de, 4de en soms meerdere ongedefinieerde partijen die ook weer uw gegevens verzamelen en verwerken. Door deze routering is er geen zicht en controle meer op uw persoonsgegevens. SMSHosting neemt dit serieus en heeft exclusieve afspraken met de telecom providers over beveiliging.

Uniek in de markt! Wij bieden zelfs SMS met dezelfde rechtsgeldigheid als een aangetekende brief!


Naadloze integratie & software partners
Maatwerk om de integratie van SMS naadloos aan te laten sluiten op uw software en dus uw bedrijfsproces (intuïtieve werkwijze). Dat is van groot belang voor een succesvol en duurzaam resultaat. SMSHosting gaat verder dan onze concurrentie op twee vlakken:

a) Ons team van ontwikkelaars is in staat met de huidige ervaring en ontwikkelde SMS-modules, maatwerk te leveren tegen een fractie van de kosten!

b) Ons uitgebreide partnernetwerk van software leveranciers & ontwikkelaars zorgt voor een volledig geïntegreerde SMS-functionaliteit binnen in uw huidige software! Geen extra ontwikkeling maar directe activatie van SMS-functies!


Snelheid van onze verzending
U kunt bij ons meteen tot 5 SMS/sec versturen. Dit kunnen we naar wens onbeperkt verhogen tot uw gewenste hoeveelheid is bereikt. Ons platform is op te schalen voor elke situatie, evenement of bulk mailing. We zijn niet gelimiteerd aan een maximum aantal SMS per seconde, dit is een unieke flexibiliteit die voortkomt uit meer dan 10 jaar ervaring in de SMS-techniek.


Support & ondersteuning 24/7/365
Support per telefoon, e-mail en chat: U kunt ons gewoon bellen met uw vraag, tijdens kantoortijden maar ook ’s avonds, in het weekend of zelfs op kerstavond indien gewenst! En belangrijker nog u heeft direct contact met een SMS-expert van SMSHosting. Gewoon in het Nederlands en direct een persoon die ook werkelijk verstand van zaken heeft!


Dubbel SMS-platform
Ons platform is dubbel uitgevoerd, deze redundantie heeft als voordeel dat wij u de mogelijkheid bieden om een 100% beschikbaarheid te creëren. Bedrijfs- en tijdkritisch SMS is namelijk onze core-business!


Postpaid betaal oplossing
Eenvoudig achteraf per maand afrekenen op basis van uw werkelijke verbruik. Dit voorkomt dat uw tegoed opraakt en uw SMS dienstverlening onnodig onderbroken wordt.


Welke klanten we bedienen?
Onze klanten vragen om adequate oplossingen, inhoudelijke terugkoppeling én de hoogste kwaliteit tegen het scherpste tarief. Als SMS-specialist weten we als geen ander dat SMS-applicaties steeds vaker een bedrijfskritische rol vervullen binnen bedrijfsprocessen en dat 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Bedrijven die reeds gekozen hebben voor onze oplossingen zijn o.a.: Schiphol, Flora Holland, Ministerie van Financiën, Ministerie van Defensie, Hogeschool van Amsterdam en veel MKB bedrijven. Zie ook onze referenties:Neem over 48242:

Neem over 11404:

Tijdens kantooruren belt u met 088 989 00 99. Een van onze SMS-experts kan u dan direct adviseren bij uw SMS-vraagstuk!

O.a. Schiphol, TNT, Philips, Erasmus MC maken gebruik van SMS via SMSHosting. Lees verder voor meer referenties..
   
           
   
                 
 
SMS Gateway API
Password via SMS
Autorisatie via SMS
SMS & WIN
SMS Vote
Alerts via SMS
Herinneringen via SMS
No Show via SMS
Planningen via SMS
Notificaties via SMS
SMS ontvangen
Mailings via SMS
SMS Pro online
Alerts via SMS
Herinneringen via SMS
Planningen via SMS
Notificaties via SMS
SMS ontvangen
Mailings via SMS
SMS en E-mail
SMS ontvangen per E-mail
E-mail naar SMS versturen
E-mail naar SMS Groep
Premium SMS online
SMS & WIN
SMS Vote
Afrekenen via SMS
SMSHosting
Product informatie: 088 989 00 99
Support en admin: 088 989 00 91

Konijnenberg 30
4825 BD Breda, NL

©2001 - 2014 SMSHosting.nl™
All rights reserved. Op al onze diensten zijn voorwaarden van toepassing, gedep. bij KVK en online beschikbaar.