Terug naar de voorpagina login | contact
SMS-Oplossingen SMS-Maatwerk Software Partnership Onze SMS-Producten Wholesale-SMS SMS API Over SMSHosting Referenties SMSHosting
  SMS Ontvangen (virtual mobile number)
 
SMSHosting biedt u voor iedere toepassing de mogelijkheid om SMS te ontvangen. Bijvoorbeeld voor SMS-acties of zakelijke doeleinden om bestaande bedrijfsprocessen te optimaliseren. U kunt middels een online beheertool inkomende SMS bekijken. Via e-mail kunt u inkomende SMS ontvangen of u ontvangt inkomende SMS rechtstreeks in uw huidige software pakket via een SMS API. SMSHosting heeft al veel koppelingen voorbereid met bekende software pakketten.

Er zijn 2 type nummers om SMS mee te ontvangen:
1) Shortcode (gedeeld of eigen 4-cijferige SMS-nummer)
2) Virtueel SMS-nummer (bijv. 0612345678 / virtual mobile number)

Wanneer kiest u voor een shortcode en wanneer kiest u voor een 10-cijferig SMS-Nummer? Welke methode om SMS te ontvangen past het best bij uw case?

1) Shortcode (betaalde SMS-Berichten)
U wilt actiematig SMS-Ontvangen en opbrengsten ontvangen per SMS. In dit geval kunt u het beste werken met een (gedeelde) shortcode.

Ideaal voor:
• het opzetten van SMS & Win campagne op te zetten
• het hosten van een SMS Vote campagne
• het genereren van leads, bijvoorbeeld SMS voor het aanvragen van een brochure, proefabonnement, bezichtiging van een huis, proefrit etc.
• het opzetten van uw eigen SMS-dienst en genereren van inkomsten

2) 10-cijferig SMS-Nummer (geen betaalde SMS-Berichten)
U wenst uw dienstverlening uit te rusten met tweeweg communicatiekanaal via SMS. Met een SMS-nummer is het mogelijk inkomende SMS te verwerken en om respons op de door u verzonden SMS-verkeer te routeren.U kunt de respons afhankelijk van uw wensen laten routeren naar een applicatie, mailbox en/of mobiele telefoon.

SMS-nummers worden zakelijk veel toegepast in storingsprocessen, voor afspraakbevestigingen en als ondersteuning binnen logistieke processen. De inkomende berichten zijn kosteloos.

De SMS-nummers van SMSHosting zijn geen Sim-kaarten maar een zakelijke en professionele oplossing om op stabiele wijze SMS te ontvangen. Ook voor grote hoeveelheden SMS is dit de beste oplossing.

Deze oplossing wordt veelvuldig ingezet door:

Helpdesk, Customer Care Centers, beveiliging- en storingdiensten.

Voor het monitoren van server parken, koelinstallaties, etc. Op moment dat er een storing geconstateerd wordt, stuurt het monitoringsysteem een Alert via SMS naar de dienstdoende systeembeheerder of monteur. Na het verhelpen van het probleem wordt de klacht of storing afgemeld door een antwoord te sturen op de ontvangen SMS-Alert.

Webshops en pakketbezorgbedrijven.
De consument ontvangt 24 uur van te voren een notificatie met een datum en verwachte tijdslot wanneer het bestelde product afgeleverd wordt. Indien het geplande moment de consument niet uitkomt kan hij een antwoord op de ontvangen SMS-Notificatie terug sturen. Hierdoor kan het plansysteem de bezorging opnieuw inplannen voor een nieuw bezorgmoment.

Uitzendorganisaties en transportbedrijven.
Medewerkers en chauffeurs ontvangen de nieuwe planning via SMS(openstaande diensten, nieuwe rooster, rittenschema, etc.). Een medewerker kan een antwoord sturen op de ontvangen SMS en daarmee aangeven dat hij de openstaande dienst wil vervullen. Een chauffeur stuurt een SMS naar de planner dat een rit succesvol afgerond is of dat er een probleem is ontstaan. Planners kunnen ongeacht de situatie adequaat anticiperen door de simpele maar effectieve manier van communiceren via SMS.

Neem over 96802:

Neem over 04869:

Tijdens kantooruren belt u met 088 989 00 99. Een van onze SMS-experts kan u dan direct adviseren bij uw SMS-vraagstuk!

O.a. Schiphol, TNT, Philips, Erasmus MC maken gebruik van SMS via SMSHosting. Lees verder voor meer referenties..
   
           
   
                 
 
SMS Gateway API
Password via SMS
Autorisatie via SMS
SMS & WIN
SMS Vote
Alerts via SMS
Herinneringen via SMS
No Show via SMS
Planningen via SMS
Notificaties via SMS
SMS ontvangen
Mailings via SMS
SMS Pro online
Alerts via SMS
Herinneringen via SMS
Planningen via SMS
Notificaties via SMS
SMS ontvangen
Mailings via SMS
SMS en E-mail
SMS ontvangen per E-mail
E-mail naar SMS versturen
E-mail naar SMS Groep
Premium SMS online
SMS & WIN
SMS Vote
Afrekenen via SMS
SMSHosting
Product informatie: 088 989 00 99
Support en admin: 088 989 00 91

Konijnenberg 30
4825 BD Breda, NL

©2001 - 2014 SMSHosting.nl™
All rights reserved. Op al onze diensten zijn voorwaarden van toepassing, gedep. bij KVK en online beschikbaar.